Ik heb een recept uit de AllerHande geprobeerd. Het ziet er zxf3 lekker uit en is snel klaar. Volgende keer bak ik ook nog een paar spekjes uit om er door te doen.
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 200 g kipfilet, in blokjes
- 500 g prei, in ringen
- 3 eieren
- 1 theelepel kerriepoeder
- 2 eetlepels crxe8me fraxeeche (bekertje a 125 ml)
- 4 plakjes bladerdeeg voor hartige taart (diepvries, pak a 450 g), ontdooid
Materialen
- taartvormpjes (xd8 15 cm), ingevet
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 gr. C. Verhit de olie in een koekenpan. Bak op hoog vuur de kip rondom bruin (nog niet gaar), bak de preiringen 2-3 min. mee tot ze iets geslonken zijn. Breng op smaak met zout en peper. Klop in een kom de eieren los met een mespunt zout, de kerrie en de créme fraiche. Bekleed de taartvormpjes elk met een plak deeg. Schep eerst het kip-preimengsel in de vormpjes en schenk dan voorzichtig het eimengsel erover. Bak de taartjes op een rooster midden in de oven in 30 min. goudbruin en gaar. Lekker met een groene salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten