donderdag 30 juni 2016

Arwen EvenstarTot mijn grote verdriet heb ik gisteren ons poezenmeisje Arwen moeten laten inslapen. Ze is 8 jaar geworden, maar kreeg al heel vroeg nierproblemen. Met veel inzet van onze dierenarts en zorgvuldig toedienen van medicijnen (en speciaal voer) hebben we 8 jaar van haar mogen genieten.


Ik heb al poezen gehad sinds ik op mezelf ging wonen, allemaal met hun eigen karakter. Ze waren fijne huisgenoten, toen ik nog alleen was. Toen ik bij ActionMan ging wonen, kwamen er ook daar katten.

ActionGirl (zoals ik haar ook wel noemde omdat ze altijd bij de baas was) is wel een heel bijzondere poes geweest: erg op haar baas en vrouwtje gericht, heel lief karakter, maar toch even snel die vreemde kat uit de tuin jassen..., goede muizenvanger/niet goed in vogeltjes - nooit dood, maar altijd cadeautjes voor ons, zodat ik ze weer snel naar buiten kon brengen, een feest voor het oog en voor het hart.

We zijn helemaal van slag..

 ActionMan heeft vastgesteld, dat er NOOIT WEER een poes in huis komt. Hij kan dit afscheid nemen niet aan!


7 opmerkingen:

 1. kan mij ;het verdriet helemaal voorstellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och... wat ongelofelijk verdrietig! Echt vreselijk Irene, wat zullen jullie haar missen :( Echt, mensen die denken dat katten maar 'gewoon' dieren zijn die snappen er niks van! Niemand waar je zo'n unieke, bijzondere en goede band mee kunt hebben als je lieve kat..! Ik wens jullie heel veel sterkte toe en van mij een héél dikke digi troostknuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Irene wat erg voor jullie om van deze bijzondere poes zo afscheid te moeten nemen. Heel veel sterkte
  Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat was ze een prachtige poes Arwen, heel veel sterkte, we weten hoe het voelt :-(( Al 3x keer meegemaakt en het is iedere keer weer moeilijk....XXX Hetti

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg om afscheid te moeten nemen van zo'n lieve huisgenoot. Veel sterkte voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat verdrietig! En het was een mooi poezebeest! Heel veel sterkte. En... De mooiste troost voor een overleden huisdier blijft toch altijd " Dat is heel wat voor een kat vind je niet?" Van Judith Viorst.

  BeantwoordenVerwijderen