donderdag 29 januari 2015

Rommelen en ruimen


Het lijkt wel alsof de voorjaarsschoonmaak is begonnen - in de flat van mijn ouders gaat de bezem door de laden en kasten. Mijn vader blijkt een "bewaarder" te zijn geweest. Nu gaan we met vereende krachten alles langs en RUIMEN OP. 

Tassen vol met spulletjes voor de Kringloop staan bij ons thuis klaar, alleen -  ze worden meteen in gebruik genomen...Nou ja, vooruit ... even dan! 
Voor we het weg brengen wel controleren of er niet nog een kat inzit....


Omdat de opruimwoede heel besmettelijk is, ben ik thuis ook begonnen. Ik wil vooral op een rijtje hebben, wat er allemaal aan materialen ligt.
Dit is het eerste wat ik tegenkwam: een tasje vol mooie katoen garens, bedoeld voor een kussentje. Hier (klik) lees je meer over mijn dag op de Weefmarkt in Hoorn, vorig jaar. Schouten, de handwerkwinkel had het patroon op het blog staan. 
Zo vrolijk, meteen maar begonnen!

En ook nog iets anders: mijn blogboek van vorig jaar is aangekomen.


Meer als 250 bladzijdes! Zo leuk om het bij elkaar te hebben en te lezen. Het is toch anders om het in je handen te hebben, dan wanneer je naar een scherm zit te kijken.


Nu heb ik er twee! Ik laat het doen bij Blog2print, Je kunt regelmatig gebruik maken van een kortingcoupon, dat scheelt in de kosten. Op het blog van Carolien vind je een goede uitleg, hoe het werkt. Het is niet moeilijk, goed lezen!


4 opmerkingen:

 1. Ik wil ook tulpen! Zie tulpen staan :-). Hier zijn ze wel twee maal zo duur en de kwaliteit is niet je van het. Afgelopen week zag ik dan een bos rode (ook wel andere kleuren) staan bij ICA, maar het was -16 graden buiten. Volgende keer een dikke krant mee.
  Lekker dat opruimen hé, ik ben ook al zo bezig. Geeft ruimte in huis, maar ook in je hoofd.
  Leuk, katten gaan altijd overal in zitten.
  Ik ga eens kijken bij Blog2print.
  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me leuk om je blogs zo in een boek te hebben.
  Schitterend je poezen in de tas en mand! Hier hoeft er ook geen zak,tas of mand te staan of er moet gelijk in gekropen worden.
  gezellige avond
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die poezen weten wel wat gezellig is! Leuk. zo'n blogboek. Ik zou het graag doen maar heb geen creditkaart en voor Paypal had ik een aparte tegenrekening die verloren ging toen ik van bank veranderde en deze bank doet moeilijk over nog een rekening! Veel plezier met het opruimen. Het is er hier echt weer voor. Sneeuw, regen en glad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi blogje! ik zag u via Gonny, bedankt voor het delen

  BeantwoordenVerwijderen