donderdag 14 maart 2013

Wintergarderobe


Tja, mijn wintergarderobe.... ik ben op alle soorten weer voorbereid: korte polsmofjes voor warmere dagen (zelfgebreid en sjieke van Oleana); dikke wollen moffen (met en zonder duimpjes) voor koude dagen... Regenboogtintjes voor de dagen, dat ik straal, zachtblauwe entrelac wantjes (met kantsjaaltje) voor de serieuze bibliotheekmevrouwendagen.

En op de fiets naar het werk had ik de laatste tijd dikke grijze vingerwanten aan!


En dan laat ik nog niet eens de mutsengarderobe zien.... hoewel, dat valt toch wel mee: het zijn er maar drie! Ik ga toch het boekje bij de hand houden, want een nieuw mutsje is zó gebreid! En dat kan in de zomer ook heel goed.

3 opmerkingen:

  1. Daar mogen nog best een paar mutsjes bij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat ziet dit er leuk, gezellig en warmpjes uit, prachtig om te dragen. Lach niet, wij klussen een beetje in een stal waar het bere-koud is, ik heb van de week oude dikke gebreide sokken de voet afgeknipt een een klein naadje gemaakt tussen de duim en vingers. voldoet prima, en na gebruik kunnen ze in de vuilnisbak

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo even bijlezen. Zo'n nadenlap maakte ik ook nog op de huishoudschool... En je bent deftig hoor met de mooie fijne polswarmers en sjaal.En nu maar hopen dat het weer een beetje warmer wordt!

    BeantwoordenVerwijderen