maandag 17 maart 2014

Afscheid - sluiting Witmarsum
Nog een keertje naar Witmarsum - nu schiet het echt op. De jeugdboeken zijn vorige week naar de scholen gebracht. Volgens collega ziet het er daar erg leuk uit. Nu zorgen, dat alle boeken van de volwassenencollectie klaar staan. A.s. donderdag gaat alles binnendoor naar de nieuwe plek. We maken stapels: Kringloop, container, oud papier, spullen voor Bolsward/Wommels. Keukentje leeg, kantoor nakijken, gordijnen weghalen - het houdt niet op...

Voor we naar huis gaan nog even in Aylvastate kijken? Ja, doen we!Deze hoek gaan we inrichten - het was altijd al een leeshoekje, ziet er mooi uit, toch? De uitleenapparatuur is al neergezet en aangesloten.


Dit is het uitzicht op de entré van het het huis, in de verte staan de nieuwe kasten ook al..


Toemaar, dat ziet er prachtig uit! Daar kun je heel wat in kwijt - alleen... die bovenste planken zitten wel heel hoog! Dan heb je een trapje nodig om daar iets uit te zoeken. 


Dag, Pluk - pas je goed op?


Dag, bieb!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Irene,
  Wat een treurig gezicht, die kale ruimten. Maar het nieuwe onderkomen ziet er gezellig uit. Bedankt voor de tijdschriften!!!!! Altijd leuk als het over wol en draadjes gaat.
  groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal een naar gevoel geweest zijn om de kale ruimte zo te zien en weg te gaan.
  Dat zitje ziet er uitnodigend uit.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het hoekje in tja, wat was het?, een verzorgingtehuis? ziet er goed uit. Best nog veel ruimte voor wat boeken. Die toch zeker wel regelmatig gewisseld gaan worden verwacht ik. Toch blijft het een verdrietige oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tje Irene, de bieb dicht. Dat is het laatste wat we toch willen. Ik begrijp dat jullie in een verzorgingshuis een nieuw onderkomen hebben? Ben nu ook je baan kwijt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een nieuw onderkomen in Aylva State, blijven jullie daar regelmatig komen?
  Het moet al meer dan 50 jaar geleden zijn dat ik daar in de zomervakantie in de keuken heb gewerkt, mijn eerste baantje, van het geld heb ik een nieuwe fiets gekocht en een cadeautje voor mijn moeder.
  Hoop dat je werk blijft houden!
  Groetjes Richt

  BeantwoordenVerwijderen