donderdag 26 juni 2008

creatieve sites

Vandaag vond ik in een tijdschrift de site www.softiescentral.typepad.com Het is een site waar je allerlei stoffen "knuffels" kunt vinden. Het zijn allemaal zelfgemaakte, bijzondere voorwerpen, variërend van vogels tot funky poppenfiguurtjes. Elk afgebeeld ding is gelinkt aan de site van de maker. Je komt dan ook vaak uit op Etsy, de grote site op creatief gebied. Werkelijk heel inspirerend.
Wat ik bij "softies" ook vond, is de Toy Society   www.thetoysociety.blogspot.com Joanna Monte Aranez uit Melbourne, Australië kreeg het idee om om zelfgemaakte "knuffels" op straat achter te laten. Ze doet er een kaartje aan, waarop staat dat de vinder het knuffeltje mag houden. Het schijnt op allerlei plekken in de wereld aan te slaan. Geinig!


Nog een andere site is www.craftygirls.nl  Een Nederlandse site propvol zelfmaak ideeën. Erg grappig, je kunt er een hele tijd rondstruinen. Wat me opviel is de aandacht voor schortjes. Die zijn weer helemaal hot. Ze geven voorbeelden en links naar sites uit de hele wereld, om nóg verder te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten