maandag 1 december 2014

Boekentip - Liefdesbrieven in Rose Harbor
Liefdesbrieven in Rose Harbor is het derde deel in de serie Rose Harbor. Jo Marie heeft het druk met haar B&B in Cedar Cove. Samen met haar klusjesman, Mark, werkt ze hard om alles in orde te hebben voor haar gasten. Ze vraagt zich steeds meer af, wat zijn achtergrond kan zijn.
Terwijl ze nog steeds niet helemaal over het verlies van haar man heen in, staat ze altijd klaar voor haar gasten. Ook deze keer zijn hun redenen om naar Cedar Cove een belangrijk deel van het hele verhaal.


Debbie Macomber weet goed de sfeer van het kleine stadje en haar inwoners over te brengen. De serie Rose Harbor is nog lang niet afgelopen... Heerlijk boek om mee op de bank te kruipen, misschien is deze serie een tip voor Sinterklaas?

3 opmerkingen:

Truus zei

Leuk!! Zal het doorgeven aan zijn knecht.(lol)
Heb ook genoten van de vorige delen.Misschien ook wel omdat we hier zouden beginnen met een B&B--nooit gebeurd.
gezellige avond
groetjes,Truus uit Drenthe

marian'ne m zei

Hehe, eindelijk even een laptop in de buurt waarop ik je site wel kan openen. Op mijn tablet lukt dat niet., Ik zie flarden van waar je mee bezig bent maar kan dan niet reageren.

Bij deze wens ik je een mooie maand en veel creatief/lees plezier.

((( zwaaaiii)))... MM

Anny zei

Leuk, ik heb de andere twee delen ook gelezen. Ik ben nog op zoek naar een boek waarin het sneeuwt en kerst wordt gevierd. Maar volgens mij ijs er niks nieuws op dat gebied.