vrijdag 13 februari 2015

Windows - Journal 52Het thema voor deze week bij Journal52 is "Windows" - mijn window is vanmorgen een beetje roze gekleurd.  Een prachtige lucht met de opkomende zon achter de schoorsteen, een heel verschil met de grijze dagen van deze week.


Nog iets moois - de knop, van een paar weken geleden, heeft een groeispurt doorgemaakt en heeft vier bloemen! En dat voor een bol, die ik van vorig jaar overgehouden heb! Toch wel de moeite waard: buiten gezet en de slakken weggehaald, die via sluipwegen onderweg waren om de knop op te eten.

Maar, terug naar het thema: ramen, windows, ik liep te zoeken naar een goede vertaling in beeld. Intussen speelde het liedje van Dionne Warwick steeds in mijn hoofd: "The Windos of the World"Juist omdat het vredesoverleg op verschillende plaatsen in de wereld zo moeizaam verloopt is dit liedje heel toepasselijk en schrijnend tegelijk.

Vanmorgen MOEST het eruit... niet te moeilijk of te mooi:


Een handgeschreven briefje aan alle wereldleiders en de mensen, die voor hen werken op een propje papier, wat op de grond lag.


2 opmerkingen:

 1. Heb vanmorgen ook genoten van de op komende zon. Maakte de reis naar Zwolle extra mooi. Heb me vreselijk misdragen. Hihi... Heel veel moois gekocht.
  En waarom genieten de wereldleiders niet van het op komende zonnetje en denken ze alleen aan macht...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, waar moet het naar toe ..., dat kunnen we ons terecht afvragen.
  Heb je het nieuwe thema al gezien? Valentijn ...., grrrr... daar heb ik niks mee...

  Fijn weekend, groetjes v. elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen