woensdag 3 september 2014

HerfstVanmorgen begon de dag met nevel, maar in de loop van de ochtend werd het heerlijk weer. Vanmiddag hadden de katten elk een comfortabele plek uitgezocht. ActionGirl zit graag op de schutting om in het achterpad te kunnen kijken. Kobus heeft zijn ronde al gedaan en ligt heerlijk op de waterton - hij houdt van zonnebaden!

Even een rondje tuinen?
De planten doen het weer prima: alle slappe blaadjes van een paar weken geleden zijn weer bijgetrokken. Gelukkig geen wolkbreuken, maar wel flink regen gehad.
De karmozijnbessen zijn opgegeten door de merels.
De lampenpoetser is helemaal uitgekomen, de pluimen zijn prachtig met het zonlicht erdoor.


De hop zit, net als vorig jaar, vol met proppen. Er zijn zelfs ranken in lange takken van de treurberk geklomen!


Nu maar afwachten of deze knoppen van de passiebloem nog uitkomen..


In de acer zitten prachtige zaaddoosjes: ze steken zo mooi af tegen het blad. Ook de phloxen doen nog even extra hun best.


De tuin is niet groot, maar toch is er altijd wat te genieten.4 opmerkingen:

 1. De poezebeesten weten het wel: heerlijk luieren in het zonnetje. En ze zijn niet de enige die genieten van de tuin. Hj ziet er nog goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he nog een paar zonnige genietdagen! Nooit geweten dat de acer van deze zaaddoosjes krijgt-ga morgen ook eens kijken.
  zonnige dagen
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En zo is het Irene, als je het kleine niet eert... Die laatste roze vind ik zo leuk, echt een ouderwetse lieve bloem!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even over de eekhoornwanten: dat is een pakketje van Astrid van asrtidsdutchobsessions ( zoeken bij het hoofdje kits). Het patroon staat dus niet in het boekje van de Dutch knitters. Astrids adres staat in het blogje.

  BeantwoordenVerwijderen