zaterdag 28 november 2015

Boekentip - Een Nieuw Begin In Rose HarborHet vierde deel in de serie over de B&B van Jo Marie -Rose Harbor. We hebben in de vorige delen al kennis gemaakt met verschillende van haar gasten, maar zijn ook al veel te weten gekomen over Jo Marie. Het verlies van haar man Paul, die verongelukte in Afganistan, is de reden waarom ze is verhuisd en deze B&B begonnen is. Ze heeft een hond genomen en een klusjesman, Mark, helpt haar met onderhoud en de verfraaiing van het oude huis.

In dit deel komt de verhouding tussen Jo Marie en Mark onder druk te staan. Ze groeien langzaam naar elkaar toe, maar net als het wat lijkt te worden tussen die twee, kondigt Mark aan, dat hij weg gaat. Jo Marie krijgt geen uitleg over het vertrek en heeft het er heel moeilijk mee. Gelukkig wordt ze afgeleid door twee nieuwe gasten, met hun eigen problemen: Coco en Katie. Ze komen terug naar Cedar Cove voor de reünie van hun oude school en willen oude fouten herstellen en wonden helen.

Dit is echt een boek om aan Sinterklaas (of misschien de Kerstman) te vragen - heerlijk leesvoer en het eindigt met een super cliffhanger! Heb je de drie voorgaande delen, die geschreven zijn door Debbie Macomber, al gelezen?

Niet?

Snel doen en deze er achteraan lezen...

Gelukkig is het verhaal nog niet afgelopen, er komt in elk geval nog één deel, voor zover ik het kan inschatten.

Hier schreef ik over deel 2 en hier over deel 3.


2 opmerkingen:

 1. Nee, nog niet gelezen. Maar gaan weer op het verlanglijstje, voor komende winter heb ik nog genoeg, lekker ingeslagen in NL. Maar bij een volgende gelegenheid...
  Fijn weekend verder en groetjes,
  Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk weer een nieuw deel van Rose Harbour om te lezen.
  Ga morgen kijken op de site van mijn bieb of het er al staat dan kan ik het gelijk reserveren.
  Dank je wel voor je boekentips.
  Goede zondag
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen