zaterdag 17 mei 2014

Nog eentje? Goed dan...


Wat een heerlijke dag was het gisteren: vrij en heerlijk weer... Toen ook nog het nieuwste nummer van Molly Makes (nr. 40) bezorgd werd, kon mijn dag niet meer stuk! De extraatjes erbij zijn altijd welkom en vooral het kleine boekje met zomerse ideetjes trok me erg. 

Voorop staat een boeketje van gehaakte roosjes, waar ik het perfecte garen voor had klaarliggen - laatste meegenomen bij Action: kleine bolletjes (10 gram) in suikerzoete pasteltintjes. 
In de zon, met koffie en een stukje cake (besmeerd met een laagje lemoncurd), poezen om ons heen, jonge musjes die vliegles kregen - superdepuper... helemaal gelukkig!


Het eerste bloemetje is al klaar - vooruit, ik doe er nog eentje....en nog eentje en nog eentje.. Eén zo/n bolletje is precies genoeg voor een bloem. De bloemen ceintuur op de voorkant ziet er ook zo leuk uit (niet zozeer voor mijn taille, maar een creatief ziet overal mogelijkheden...). Even bladeren, die zijn de mogelijkheden, die aangedragen worden:


Ja, daar kan ik zeker wel wat mee!
De uitleg is duidelijk, dat is een projectje voor mijn vakantie! (nog maar een paar weken, en dan...)

3 opmerkingen:

  1. Wat zijn ze verslavend leuk hè. En vleugje Engeland met de lemoncurd en die zoete kleurtjes van de Action. Gezellig weekend. Anny van rafels en rozen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat boeketje gehaakte rozen.En die bolletjes zijn leuk voor kleine projectjes.
    Succes en geniet van het mooie weer.
    groetjes,Truus uit Drenthe

    BeantwoordenVerwijderen