donderdag 14 januari 2010

Ding 14 IM

Dit is echt een ver van mijn bed show. Ik heb nog nooit gechat, ge-MSN-ed of ge @ladinnned. Uit alle informatie, die ik nu bekeken heb, zie ik hoe ingeburgerd het is. Ik weet, dat Charis de @ladinvragen via de chat doet. Het direkte kontakt met de klant is heel belangrijk en het zijn allang niet meer alleen jongeren, die er mee werken. Akkelien heeft de laatste tijd veel gebruik gemaakt van Skype. Ik vind dat een hele leuke mogelijkheid om met kennissen, familie over de hele wereld te praten. Ik heb een vriendin met kinderen en kleinkinderen ook attent gemaakt op Skype. Zij zal er zeker veel plezier van hebben.
Ik ben onder de indruk van de hoeveelheid bibliotheken, waar je kunt chatten met medewerkers. Ik denk, dat het ook een toegevoegde waarde geeft aan je inlichtingenwerk. Ik zal er zeker open voor staan, als het bij ons ongevoerd zou worden. Ik ga er zelf nu niet mee bezig. Ik weet geen vraag, die aan ik een bibliothecaris in Seattle of Los Angeles zou willen stellen. Ik wil ook niet chatten met collega's of vage kennissen. Ik ga voorlopig liever een praatje maken of ik mail/schrijf met vriendin/kennis.

1 opmerking:

  1. Een leerzame ervaring dus weer, deze vervanjebedshow. Je hebt in ieder geval een positieve houding, maar daar zat ik ook niet over in.
    Groet,
    Els

    BeantwoordenVerwijderen