zondag 10 januari 2010

Ding 13 Kantoortoepassingen

Uitgebreid rondgekeken bij Google docs. Een hele grote hoeveelheid voorbeelden. Ik had bedacht iets te doen met visitekaartjes. Wat ik ook probeerde om mijn naam en functie erin te krijgen, het lukt niet. Zal zeker aan mij liggen, want er was van alles mogelijk. Daarna rondgekeken bij Zoho en Live Workspace. Het ziet er allemaal heel mooi uit. Wat heerlijk dat je dan zo kunt beginnen en met je collega ('s) een mooi document kunt uitwerken. Dat aspect spreekt me erg aan: met elkaar aan één ding kunnen werken, vanaf verschillende plekken. Toen ik vanavond een spreadsheet ging maken lukte het meteen beter. Ik moet het een paar keer doen.
Ik heb een reisje voorgesteld naar de Boekenmarkt van Deventer op 1 augustus a.s. Ik heb de medecursisten uitgenodigd een onkostenpotje aan te leggen. Het is nu eenvoudig om met mensen van het hele Cluster iets te plannen en samen te regelen. Joepiiieee!

2 opmerkingen:

 1. Ik heb je document over de boekenmarkt gezien, leuk idee! Mij komt de datum niet goed uit, maar wie weet zijn er enthousiastelingen.
  Groet,
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Irene, ik heb een link voor je waar je de foto's kunt bewerken (zoals beloofd) http://bighugelabs.com/mosaic.php
  Veel plezier ermee, is heel leuk om mee te spelen..
  groetjes,
  Veronika

  BeantwoordenVerwijderen