zaterdag 28 maart 2015

Inspiration Board - Journal52


Vorige week was het thema bij Journal52 : Inspiration Board. Ik heb me hier laten inspireren door een paar woontijdschriften. Gewoon lekker scheuren, kijken wat je bij elkaar hebt liggen en hier mee aan het werk.  Dit is de pagina geworden.De blauwe bloemfiguur is een behangstaaltje, ik denk dat het bij de Karwei gepikt is... Het bloemenvrouwtje is een illustratie bij een jaarkalender uit het blad Tuinieren. Zo schattig met haar bloem als parasol!

Het zonnetjesgezicht is een bord, maar nu kan ik niet meer vinden welk merk... 
En die zwarte bladeren? Ook decoratie, op een vorraadblik - van Brabantia.
Het woordje mooi komt uit dezelfde advertentie. 

Ik kijk elke zondagavond naar het programma van VTWonen, waar de stylisten het huis van een stel aanpakken. Elk stel moet ook een moodboard maken, wat als inspiratie dient voor de aangewezen stylist(e). 
Zo ben ik nu ook bezig geweest voor deze opdracht: uitschuren en opplakken. 
Leuk om te doen.

3 opmerkingen:

  1. Wat heb je dat weer goed aangepakt! Ik ben ook fan van het tv-wonenprogramma. Ik weet niet of dat leuke hengselblikje bij de Quilthoeve vandaan komt. Ingrid verkoopt wel hele lieve blikjes dus het zou kunnen. Ik zag trouwens bij d Hema ook leuke blikjes. Eentje had een punniklosje met garen in z'n blikken buikje. Voor 5 euro was het eigenlijk geen geld. Toch liet ik het (voorlopig) staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei, punniklosje en vt-wonen! Het wordt tijd dat ik naar bes ga. We hebben toch al een uurtje minder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. NEE! Punniklosje. MijniPad maakt het steeds met 1 k nu moet ik ook nog achter het woordenboek aan.

    BeantwoordenVerwijderen