zaterdag 7 juni 2014

Randje per week 45-46 - niet af...


Nee, deze keer lukte het niet om op zaterdagmorgen beide randjes af te hebben. Te veel gewerkt in de laatste week voor mijn vakantie, ben ik bang: twee avonden, vier middagen plus een extra zaterdagochtenduitlening. Dan is mijn borduurtijd wat beperkt.

Sinds ik vorige week op de ene werkplek gebeld werd om te vragen waart ik bleef voor de andere werkplek, ben ik deze week alles gaan noteren op de kalender in de kamer. Elke dag goed kijken: moet ik in Sneek, Bolsward of Wommels werken? De zaterdagochtend uitlening als afsluiting nog eventjes erbij - hoewel: gezellig hoor! De Mini-11 steden voor ouders met kinderen finish was op het plein voor de bieb. Allemaal een medaille én natuurlijk een ijsje...

Gisteren invallen in Wommels - daar kwam Tomke op bezoek!Tomke is een klein jongetje, wat elke week een avontuur(tje) beleeft op de Friese tv. Er waren bijna 30 kinderen met hun ouders/begeleiders. Ondanks de warmte bleven de kinderen goed luisteren naar het verhaaltje, wat collega voorlas. Daarna op de foto met Tomke of handje geven/knuffelen. Onze opruimhulp vindt het erg leuk om in het pak te kruipen, hoewel het best benauwd is.


Kijk, daar wordt ze door collega begeleid - op naar de kinderhoek.


Terug naar het Randjesproject: het laatste randje was vanmorgen niet af, maar nu wel. In het midden komt weer een merklappenmotief - een elegante bloem in een vaas.

3 opmerkingen:

 1. Een fijne vakantie Irene! Enne... Tomke is leuk!
  Groetjes,
  Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk! je werkt in de bieb. Kom je ook wel eens bij ons in Makkum?
  Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat Tomke op bezoek komt bij jullie in de bieb! Staat er ook niet een strip van in de krant? Meen me te herinneren dat toen mijn dochter in Drachten ging wonen/werken,dat de strips van Tomke haar hielpen om Fries te leren.
  Fijne vakantie en gezellige Pinksterdagen
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen