maandag 17 februari 2014

Journaling agendaDeze week vond ik een paar aanvullingen voor de agenda: bij mijn Hofleverancier die grappige tabjes en bij onze boekhandel een voorraadje wrijfletters. Nu kan ik heel eenvoudig tekstjes aanbrengen.

En natuurlijk de opdrachten - week 2 was: maak een Selfie - duhhh op de foto gaan? Kan ook anders, ja? Wel een foto, maar dan zo:Mijn favoriete kleurtjes, de foto is er nu de pagina nog maken..week 1 was: je voordeur. Tja, mijn voordeur is niet het leukste stukje van het huis. Beetje puzzelen: de achterdeur? de deur naar "Het Atelier"? 

Yess, de deur van een vakantiehuisje kan ook....

Dit huis hebben we gehuurd voor onze eerste vakantie naar Noorwegen, beeldig huis aan een doodlopend straatje, met fantastisch uitzicht op het water. Heerlijke vakantie gehad!


Week 7: teken een vorm, herhaal, voeg kleur toe. Binnenkant van week 4


Week 4: schrijf een bericht, schilder er overheen, laat één of meer belangrijke woorden zichtbaar. 
Daar heb ik me even uitgeleefd, alleen gebruikte ik te dunnen verf om het verhaal af te dekken. Oplossing: stukjes uit het blad van de Maand van de Spiritualiteit gescheurd. Raar, hoe je dan toch weer een verhaalt creëert...3 opmerkingen:

 1. Zo word je wel aan het denken gezet en komen er ook weer herinneringen naar boven,zoals bij het vakantiehuisje.
  succes!
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je heerlijk bezig! Wat betreft journallen komt er helemaal niks nou ja, bijna helemaal niks uit m'n handen! Ja, ik ben best een beetje jaloers! ;-) Moest ook nog even bijlezen. Wat een toestand op de bieb. Dat telkens weer solliciteren naar een functie is voor mijn gevoel zo vreemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit is ook weer heel leuk en leerzaam, leuk dat je zowat elke dag op blog reageert, is het pakje nog niet gekomen ? ankie

  BeantwoordenVerwijderen