zondag 10 oktober 2010

Knitting & Stitching 2010

Met de ondergrondse met de Piccadilly Line naar Wood Green. Buiten stond een man in een hesje met een groot bord "Alexandra Palace". Hij hoefde alleen maar te wijzen: daar staan de shuttle bussen... en daar gingen we, met z'n allen..
Alexpalace2[1]
De bus kroop de heuvel op en je stapt voor de hoofdingang uit. Bovenaan de trap heb je een schitterend uitzicht over het centrum van Londen.
England_London_View_Alexandra_Palace2[1]
Binnen is er een gedeelte met overzichtstentoonstellingen, presentaties van verschillende Guilds en de Royal School of Needlework, bekende schrijvers/handwerksters en eigen stands van bedrijven als Rowan, Pfaff en Bernina. Een andere enorme zaal is gevuld met winkels, zoals b.v.: Stef Francis, ArtVanGo, The Silk route, Oliver Twist Threads. Stoffen, garens, boeken, kralen... shop till you drop, baby!
Londen 056
Ik heb niet veel gekocht: twee boeken van Double Trouble: Red en hun nieuwe boek: Stitchscapes. Van dit laatste boek heb ik verschillende werkstukken in het echt gezien... schitterend!!!! Twee strengen garen in de kleuren die ik deze winterwil gaan gebruiken. Kaartjes van mensen waar ik meer over wil weten. Twee nummer van het blad Stitch, een publicatie van het Embroiderer's Guild.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten