vrijdag 15 mei 2015

WorkshopJe moet niet denken, dat we dagenlang diepzinnig hebben zitten doen.... daarom een impressie van het huis - een oude duinboerderij en de werkruimte - de serre. Daar stonden werktafels voor ons klaar en daar hebben we erg veel tijd doorgebracht; in de les, maar ook nog 's avonds: nog even kletsen en intussen werken aan de opdrachten. Met de zon op de ramen werd het er overdag flink warm, maar 's morgens stak één van de cursisten toch eerst de houtkachel aan...


Als het enigszins kon zaten we tijdens de lunch buiten - 
maandagavond kon dit zelfs bij het avondeten

En ja, er was ook wijn! Genoeg ;-)


Er was ook champagne, om het vijfjarig bestaan van de DIY Textile School 
van Ginni, in Amsterdan, te vieren. Verschillende deelnemers van de Retreat gingen aansluitend naar Leiden om daar te surveilleren bij de expositie van cursisten van de school.ps. vergeet ik bijna te vertellen, dat je er heerlijk kunt wandelen, want je zit midden het Duinenreservaat....3 opmerkingen:

  1. Wat een gave workshop heb je gevolgd! Ik vind het altijd heel knap en bijzonder hoe je in een groep aan de hand van een thema toch tot jezelf kan komen en ieder er zelf een persoonlijke invulling aan geeft. Maar je moet jezelf ook bloot willen/durven geven... mooi als je daar voor open staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moest nog een bijlezen! Wat een geweldige tijd heb je gehad in Castricum. Heb jij dat ook dat zo'n workshop nog tijden voor inspiratie zorgt? Wat likjkt me dat leuk om een paar dagen zo bezig te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen