zondag 15 februari 2015

Wijze woorden - 7 - een schipEen citaat van Paulo Coelho: Een schip is het veiligst in de haven, maar daar zijn schepen niet voor gebouwd". Oftewel: durf eens wat!

Dusss.... naar aanleiding van de vorige bladzijde Wijze Woorden - dromen moeten je een beetje bang maken, anders zijn ze niet goed genoeg en de tekst van deze week, heb ik iets gedaan, waar ik heel zenuwachtig van wordt: ik heb me opgegeven voor een workshop onder leiding van Lesley Riley. Het heet: Seeds of the Soul en wordt in mei gegeven in Castricum.

Toevallig zocht ik iets op over Lesley Riley (zij heeft een papiersoort ontwikkeld eenvoudig tranfers op stof en papier te maken) en vond ik de aankondiging op haar blog. Ze geeft 'm in Amerika met een andere bekende kunstenares: Pam Carriker  Zo'n workshop van een paar dagen op een mooie plek- vaak Italië of Zuid-Frankrijk, is al een tijdlang een droom. Hoe zou het wezen om.... droom, droom, droom....

En nu wordt het georganiseerd  in Nederland door een Nederlandse textiel- en kunstopleiding georganiseerd - hoe lang moet je dan nadenken? Na contact om te horen of er nog plaats was, heb ik me opgegeven. En nu zit ik te bibberen van de senuwe - ogottegot, wat heb je nu gedaan?

Vriendin zei, dat het precies iets voor mij is, dus.... het komt vast goed en het wordt heel leuk.

Nog even over de wijze woorden: twee ondergrondjes, die ik al eens als experimentje gemaakt had, mooie stempel, prachtig scheepje (uit een krantenartikel, weet niet wie de kunstenaar is, heel jammer).

2 opmerkingen:

  1. Dat is iets leuks om naar uit te kijken.Goed dat je daar toevallig bij terechtkwam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan me voorstellen dat je een beetje zenuwachtig bent voor de workshop, maar wat een geweldige kans! Eenmaal daar zullen die zenuwen zo wel van je afglijden. Ik vind wijze woorden ook weer heel fraai!

    BeantwoordenVerwijderen