zondag 8 februari 2015

Wijze Woorden - 6 - DreamsIf your dreams do not scare you - they are not big enough. 

Deze tekst vond ik in de meest recente  uitgave van "Where Women Create" van Stampington. Ik weet niet wie het heeft gezegd, maar het zijn weer hele wijze woorden. Iedereen heeft wel kleine en grote dromen.
 De droom die je uit je comfort zone haalt, is de droom die je angst aan jaagt. Het lijkt niet haalbaar te zijn, maar als je die droom achterna gaat, kom je op plekken, die je anders niet bereikt had. Een winkel beginnen, meedoen aan de Olympische Spelen, een record scherper stellen... Zelfs als je dat ene doel niet helemaal haalt, je hebt onderweg toch heel wat beleefd.

De afbeelding van de rustige nacht geeft voor mij het nadenken over de droom en hoe je je doel kunt bereiken weer.Toen de tekst - stukken schilderstape op de ondergrond en toen voor-zich-tig de letters overbrengen. Het zijn letters uit een pakketje van de Hema, lekker verschillend van vorm. Beetje beweging erin brengen...wel simpel houden...


2 opmerkingen:

  1. Daar moest ik even over nadenken... Vorige week was ik aardig in de weer met m'n dromen, en er zaten best enge tussen. Ik was in m'n droom verschrikkelijk boos en voelde me machteloos. Wat een gevecht, en ik voelde me nogal alleen en in de steek gelaten.
    Nou, iets concreets heeft het niet opgeleverd, maar het zette me wel aan het denken!
    Mooie wijze woorden pagina, Irene!

    BeantwoordenVerwijderen