zondag 21 december 2014

De draad weer oppakken


Na een mooie crematieplechtigheid, waar we als familie met voldoening op terugkijken, pakken we de draad weer op. Vanmorgen als eerste de Kerstkrans opgehangen. Kaarten laat ik maar zitten dit jaar, maar de krans moet hangen. Lichtjes hadden we al, kaarsen ook, natuurlijk. De krans maak het mooi af. 


Er is ook geborduurd aan de randjes, met een extra detail in één ervan.  
Mijn andere borduurwerk heeft ook geprofiteerd van tijd-voor-mezelf in de afgelopen week.Ietsjes wazig, zie ik nu, maar je ziet wel, wat een stiksteekje doen kan als het om een kruissteek heen gewerkt wordt. De steek wordt er mooi vol van en de letter lekker duidelijk. Het patroon is van Blackbird Design, je vindt het hier. Het stond in mei op het blog.

Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor de lieve reacties op het overlijden van mijn vader. Het is een grote steun om ze te krijgen!

6 opmerkingen:

 1. Fijn dat je steun vindt in de reacties en nu de draad weer probeert op te pakken.
  Wens jullie toch fijne Kerstdagen-de warmte van Kerst is belangrijker dan de kaarten.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je de dingen weer oppakt ,de tijd van verwerken is aangebroken neem de tijd en hoop dat je even goed geniet van de feestdagen ondanks het gemis van je vader

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je er weer bent Irene en vooral dat de familie veel voldoening heeft over hoe de crematie en de dingen eromheen zijn gegaan. Ik weet uit ervaring dat dat veel troost geeft.
  Sterkte met de verwerking verder!
  Ik zag een poosje geleden de krans al eens op je blog toen ik wat bij je rondkeek en vond hem toen ook al zo leuk en mooi!
  Ik hoop dat je toch een mooie kersttijd zult hebben. En dat van die kaarten zal iedereen toch wel begrijpen lijkt me en anders is dat jammer voor hen.
  Groetjes, Gon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je er weer bent. Het zullen wel hele vreemde kerstdagen worden. Dan maar geen kerstkaarten is niet erg hoor!
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je weer terug bent en dat je kunt terugkijken op een mooi afscheid. Nu lekker de draad weer langzaam opnemen. Warm wishes! Anny.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Irene,
  Flink dat je de draad weer oppakt! Neem maar even lekker tijd voor jezelf. Fijne feestdagen en neem de rust. Heel veel sterkte Irene, dikke tút M@rgrytsje

  BeantwoordenVerwijderen