donderdag 21 augustus 2014

Wolkenlucht


Gisteravond vlijtig aan het werk met de randjes - het eerste is al af, de tweede begint al wat te lijken en ook voor het midden is een nieuw patroontje uitgezocht. Tevreden ben ik bezig - trouwens, hoe vinden jullie mijn nieuwe tekstenwand? Op de foto's van neefjes "nieuwe" kamer (hij begint op de middelbare school) zag ik "all you need". Meteen gevraagd, waar hij dat vandaan heeft - blijkt het gewoon bij Xenos te koop!! Die moest er komen en nu ga ik er meer mooie teksten bij hangen. Dus, een tevreden vrouw zit te werken in haar zolderkamer-met-uitzicht. Tja, toen keek zij op van haar werk en zag dit:
Gelukkig dreef het richting Sneek en kregen wij er alleen flink wat regen van. Ik verwachtte heel wat water, maar dat viel erg mee. Het was een schitterend gezicht: het leken wel golven!

4 opmerkingen:

 1. Wauw snap dat je heel wat verwachtte van zo'n wolk. Maar wat een water is er de laatste tijd gevallen. Gelukkig vandaag de zon weer gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig wat een wolkenpartij!!! Beetje angstig lijkt me dat ook als je zoiets ziet hangen.
  De tekst is geweldig,maar die winkel is een half uur rijden-moet maar even wachten.
  Op mijn pinborden heb ik ook van die geweldige teksten-kijk maar eens.
  Ben benieuwd wat je ertussen gaat maken op je randjeslap.Ga je ook 1 november naar Eastermar?
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, met zo' n wolk verwacht je het allerslechtste. En... Toevallig zag ik het bord ook bij de Xenos. En ik zou wel een kat willen maar eerst krijg ik ruzie met de hondjes en daarna een niesbui want oh, ik kan er helaas niet tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er eng uit, die wolkenlucht. De ranjdes zien er vrolijker uit.
  Leuk bord, echt iets voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen