woensdag 4 juni 2014

Armbandje maken


Met Arwen op schoot las ik de uitleg over het maken van het armbandje, het pakketje wat ik in Zwolle kocht. Mmm, dat gaat zo niet lukken - als ze weg is gegaan kan ik er mee aan de gang.
Keurige, duidelijk uitleg. Garens op lengte knippen - stukje plakband om de uiteindes, zodat het gemakkelijk doorsteekt. Schakelketting vastspelden en de draden ernaast - dan doorsteken en om en om leggen.
Heel simpel om te doen. Dit is ook leuk om met een groepje meiden te doen. 


Als laatste het slotje en bijpassende kettingstukje eraan zetten... klaar! Zie je dat pootje? Dat is onze nieuwe huisgenoot - ze had meteen een oogje op de armband. "Past me precies!"Ze kwam niet alleen - Aap kwam  mee..ook een fleurige jongen, met een big smile op z/n snoet!


Die zag in de boekenkast al een vriendje zitten - groepsfoto!! Okee, als jullie maar niet door de boekenkast gaan klauteren samen... Nee, hoor, kwam helemaal goed volgens de heren - wij zitten braaf naast elkaar te kletsen...

Gisteravond hoorde ik het wel - het gegiechel was niet van de lucht: aan het blauwe rokje trekken - nietes/welles geroep.... Ik heb de deur van de slaapkamer op een kiertje gezet, zodat Arwen boven kon komen en gedaan alsof ik niets hoorde.

4 opmerkingen:

 1. Dat stel in de boekenkast ziet er nogal ondeugend uit! Die zou ik maar goed in de gaten houden want ze hebben vast en zeker nog meer stouts in de zin. Leuk ideetje, die armband.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig het armbandje, nog niet eerder gezien. Heerlijk dat ondeugende spul, mooi gemaakt.

  Ik heb gereageerd op de tijdschriften, kon geen mail adres vinden. Als je ze nog hebt wil ik ze graaag van je overnemen. Mijn mail adres zal ik geven wanneer je ze nog hebt om de betaling te regelen, okay.

  Dagdag....mm tv

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enig stel zo bij elkaar! En je armbandje is erg leuk geworden.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen