zondag 2 maart 2014

Sociale media - vervolgHet klinkt een beetje blehhh.., maar de Verdiepingen zet me aan om over de onderwerpen door te denken. Ik had naar aanleiding van de waarschuwingen op tv, radio en ook in Ding                mijn Facebookaccount opgezegd.  Liever één op één contact, dan voor Janenalleman beschikbaar zijn. (Je account wordt niet écht opgeheven.  "Het wordt voor je bewaard - voor als je misschien spijt krijgt..." stond er in het mailtje wat ik kreeg.

In het blad "Flow"  nr. 2/2012, staat een artikel over sociale media. Sociale media: de nieuwe gezelligheid". blz. 33 t/ 35. De journaliste Dorine Verheul schrijft waarom zij zo blij is met de opkomst van sociale media. Zij werkt de hele dag thuis en heeft op haar laptop altijd één van de vensters open op Facebook. Zo weet ze altijd waar haar contacten mee bezig zijn, volgt een discussie, bestelt een boek bij de plaatselijke boekhandel,
( Flow is een tijdschrift voor vrouwen die graag wat meer tijd voor zichzelf willen, die op zoek zijn naar authenticiteit en rust,....)  
staat een artikel over sociale media

Geen opmerkingen:

Een reactie posten