zaterdag 15 maart 2014

Randje per week - 11


Gisteravond vlijtig aan het werk met de randjes - er was een plannetje ontstaan... als ik nu eens patroontjes van mijn oude merklapje ga gebruiken in deze lap? Voor het kleurenschema van het Randje per Week project had ik kleuren uitgezocht naar aanleiding van een jaarkalender uit de Flow. Een paar dagen later vond ik mijn oude merklapje terug en tot mijn grote verbazing was dat in bijna de zelfde kleuren gedaan. Het zou leuk zijn om een verbinding te leggen tussen beide werkstukken. Op de bovenste foto zie je het liggen - dat boompje komt ertussen. 


Bij daglicht bekeken.... is dat oranje appeltje niet heel erg O-R-A-N-J-E? het geeft bijna licht! Dat heb je al je bijna altijd bij lamplicht zit te werken... Uithalen? Andere kleur? Of zal ik verschillende kleuren oranje gebruiken? Adam en Evan komen er natuurlijk ook nog bij.... En die slang!


We blijven vrolijk!

En toen zag ik op de site van Jookies, dat haar laatste aanvulling van de broddellap toegevoegd is. 
Haaa, dat betekent, dat er gebreid kan worden...


Zo'n leuk patroontje.. feestje om te breien! Nu nog een stuk waar het jaartal opgezet kan worden. Beetje opletten, want het garen is ook bijna op. Er komt nog een muizentandje aan om het mooi af te werken.

3 opmerkingen:

 1. inderdaad een heel mooi breipatroon. van de lichtgevendekleur zie je zie niks, misschien is het zelfs wel spannend groetjes ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat oranje valt toch wel mee? Dit zijn dus echt jouw kleuren gezien de merklap. Ik denk dat ik ook maar eens wat toe ga voegen. Ik zag op de site mooie voorbeelden en daardoor wordt de lap echt iets van jezelf.

  Wat de beide Pilchers betreft: heerlijk lezen. Ik herlees ze vaak! De Engelse versies zijn m'n favoriet door de vaak bijna kitscherige kaften met veel metaalopdruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je randjes mooi worden en zo fleurig.
  Ja nog één patroontje het broddellapje.
  Fijne zondag,

  BeantwoordenVerwijderen