maandag 10 februari 2014

Boven is het stil - Randje per Week


Heel stilletjes zijn de beide amarillisbollen begonnen - eerst alleen bladen, maar ineens schieten de bloemstengels te voorschijn! De bollen staan er wat sjofeltjes bij, dus alles wat er nu te voorschijn komt is een grote verrassing.

Buiten is het herfstachtig - het stormt en regent flink en dat is hier boven goed te merken. Gezellig!! Lekker aan het werk: beetje knippen en plakken. Er liggen een paar oude nummers van Dafne's 
Diary met daarin allerlei kleine knutseldingetjes. Links ligt een mooi envelopje, rechts nog een pagina met patroontjes voor een gevouwen strikje. En ook weer eens wat doen met verf en stempels!


Pagina's versieren in mijn nieuwe agenda, geïnspireerd door het Documented Life Project. Elke week een opdracht om op een bladzijde in je agenda te doen.


een mooi sinaasappelpapiertje heeft al een plekje gekregen...


Dit is de opdracht voor Week 6: één vorm meerdere keren herhalen. Ik ben wat later begonnen, de andere weken komen nog.

En natuurlijk, vergeet ik bijna een foto van te maken:


het Randjesproject. Zaterdag stonden de nieuwe randjes weer netjes op het blog. Leuk hoor, alleen kost het tellen meer moeite als vroeger (zei Oma en haalde haar loep te voorschijn).  
Het ziet er zo al heel vrolijk uit! Nog steeds aan het puzzelen over de plek voor een jaartal en "randje per week" wil ik er ook op zetten - maar waar?

1 opmerking:

  1. Leuk, zo'n wekelijks project. Zo kom je nog eens tot journallen! Hier ligt in de keuken al een week een stapel met gesso bewerkte kerstkaarten die ik wil verwerken tot een boekje. Ja ja! Ik zag dat je me een pin had gestuurd op Pinterest. Maar het spannende is dat Pinterest hem niet meer te voorschijn kan toveren. Dat maakt wel nieuwschierig! Veel succes met je project het ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen