woensdag 27 november 2013

Verhuizing - dag 4


Waar hier maandag nog karren vol jeugdboeken opgesteld stonden, is nu de nieuwe cursusruimte van SeniorWeb ingericht. Langs de kanten staan nog steeds boeken, maar... het lijkt al wat!

Nu zie ik ook nog vlaggetjes hangen en kijk, linksachter was het MLP (Makkelijk Lezen Plein)  - het bordje hangt er nog.Kijk, dat bedoel ik - die stapels boeken zijn vandaag aan de beurt - de planken in de jeugdafdeling zitten al aan de muur. Karren erbij en in de lift met die handel!


De wandkasten op de volwassenenafdeling zijn gedemonteerd en staan klaar voor vervoer.


Gisteren hebben we de beide inname/uitleen elementen op een karretje versleept naar deze hoek. De kasten, waar jarenlang alle historische documentatie over de stad in stond, zijn veranderd in "inleverlokatie". Hierin gaan de klanten hun teruggebrachte boeken neerzetten. Kun je meteen even snuffelen naar iets nieuws....


Helemaal achterin, in het "nieuwe" deel komt "Liefde en Leven" - dat is de collectie romantische verhalen met familie- en streekromans bij elkaar. Aan de rechterwand  komen de informatieve boeken, die hier bij horen, zoals Lichaam en Gezondheid. Dit blijft niet zo ruim, boven werd druk gesleuteld aan de losse kasten, die komen tussen deze palen te staan. 


1 opmerking:

  1. De cursusruimte is ruim opgezet, is er veel belangstelling voor in Bolsward? Er wordt hard gewerkt!
    Wanneer gaan jullie weer open voor het publiek?

    BeantwoordenVerwijderen