zondag 24 november 2013

Met opgerolde mouwen .....Hoeveel boeken staan er hier nu klaar? Ik kan het niet zomaar zeggen, wel dat er gisteren heel hard gewerkt is om de verhuizing op te starten. We beginnen met de Jeugdafdeling, want dit wordt de nieuwe cursusruimte van SeniorenWeb. Als dit ruim is, kunnen zij hun computers naar boven brengen en kunnen onze kasten op hun oude plekje.

Hier staan de boeken klaar, die uit de wandkasten gehaald zijn. Die kasten worden losgeschroefd en beneden weer tegen de muren vastgezet. Alles, wat in losse kasten heeft gestaan, brengen wij nu naar beneden. 

Zo doe je dat: en dan maar "vakken vullen".... Leuk werk! Beer heeft het mooiste plekje al gevonden, hij past op de prentenboeken.


Zaterdagmiddag is gebruikt om ook alle boeken uit de wandkasten van de volwassenenafdeling te halen. Zo veel mogelijk op tafels, niet op de vloer, dat scheelt bergen energie!
Nu zie je pas echt de structuur van de bibliotheek. En dit zijn alleen de informatieve boeken , in het midden staan nog de kasten met romans.

Vandaag worden de kasten losgeschroefd, morgen gaan de collega´s weer verder. In wisselende samenstelling is er steeds een groepje collega´s bezig. Zo verdelen we de krachten en maken zo weinig mogelijk extra uren. 

1 opmerking:

  1. Oh Irene, wat een grote klus is dit! `k Dacht: dat zijn veel overuren en aan het eind las ik dat jullie in wisselende samenstelling werken, goed zeg! Leuk om het zo te volgen.
    Groetjes Richt

    BeantwoordenVerwijderen