donderdag 28 november 2013

Flitsend bezoek aan IKEA


 

Terwijl ik snel een indruk probeer te krijgen van de nieuwe opstellingen bij IKEA ( kijk toch even, hoe gezellig allemaal.., zelfs bij de Kerstafdeling is een mooie hoek gemaakt), stevent ActionMan direct door naar het doel van ons bezoek: de lampenafdeling. We zijn op pad gestuurd om lampen te kopen voor de nieuwe jeugdafdeling. Niet te duur, veel lichtopbrengst, wit of zilverkleurig. Teamleidster had het voorwerkt vanmorgen snel gedaan, deze moet het worden:


Prima, er is genoeg voorraad - we gaan 14 exemplaren halen en o ja, vergeet niet, dat er lichtpuntjes bij horen!!


Wagentje volgeladen en via de Kerstafdeling op weg naar de kassa

D

Och, is dit niet enig - het kleed tegen de achterwand past prachtig bij die kasten. De bank met kussen en vacht ziet er heel uitnodigend uit. En de andere Kerstdingen? Snel even een blik in de rondte:Die Kerstman is een Adventskalender. 


Kom op, niet treuzelen, dan kunnen de lampen morgenochtend al opgehangen worden!

Vanmorgen met vereende krachten en inventiviteit het lange houten kastje verplaatst. Dit karretje is ontzettend handig in gebruik.Daar staat het op z'n nieuwe plek - ideaal om dvd's in onder te brengen. Boven wordt het goed duidelijk, wat een werk er al verzet is: wandkasten naar beneden, tig karren met boeken - dit lijkt erop!
Overal liggen onderdelen van kasten voor het grijpen: een tafel vol eindstukken voor kastplanken en even verder allemaal knijpers, die de boeken tegen omvallen behoeden. 

En ja, er is tijd voor koffie en er is een echte koffiehoek ingericht ( en nee, dat speelgoed op de achtergrond is niet om in de lunchpauze mee te spelen, het is van de Speel-o-theek)


En nu nog even serieus: lukt het om maandag 1 december (over drie dagen!!) weer open te gaan?
Het zal nog even doorzetten zijn, maar het komt vast goed - maandag zullen de leners verbaasd staan te kijken!

3 opmerkingen:

 1. Gelukkig niet verdwaald in het woonwarenhuis. De opening op 1 december zal vast gehaald worden. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het nieuwe onderkomen gaat er ontzettend gezellig uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om even door de kerstikea te gaan zonder kilometers te hoeven lopen. ;-)
  Ik moet nog een stel nieuwe boekenkasten. Maar ben zo bang dat ik toch weer voor Billy zal vallen Ik durf er nauwelijks langs. Maar aan lege kasten hebben jullie geen gebrek! Ga je de deadline halen? Het lijkt me een hele klus. De 16 meter plank die ik hier beneden heb is al zo erg om bij te houden.

  BeantwoordenVerwijderen