vrijdag 11 oktober 2013

Huisje Wel-tevreeWat een weertje is het vanmorgen - echt herfst, met die regen en wind! Ik ga nog even bezig in mijn nieuwe kamer, zal ik je een rondleiding geven? Ik heb een bekertje koffie klaar staan, kijk maar rustig rond:


 Als je binnen komt staat meteen links een vakkenkast (2 Expeditkasten op elkaar). Hier zitten al mijn materialen voor het journallen bij elkaar: stempels, papier, 2e handsboekjes enz. De kasten passen perfect in dat gekke hoekje.


Langs de wand is mijn "oude" Expeditkast met werkblad gekomen. Ook al volgestopt met bakjes en doosjes. Het oude, metalen ladenkastje past ook al precies. Dat zit vol met plaatjes uit tijdschriften, stickers en stencils.Het werkblad is mijn trots: je denkt, dat het gemaakt is van steigerplanken, dat is maar schijn - twee meter tafelzeil in plankenprint en je ben klaar...


Voor het raam weer  een werkblad, waar de naaimachine klaar staat. Mijn vintagekoffers  hebben ook hun plek gevonden. Even kijken, waar daar in zit?

mijn voorraad speciale garens
In dat hoekje heb ik alle potje met inhoud bij elkaar gezet: knopen, kralen, garens - snel gevonden als ik wat nodig heb.Langs deze wand is de Lundia stelling opgebouwd. Daar ben ik heel blij mee, daar heb ik boeken, bakken met stofjes en nog veel meer losse dingen in gezet.

In de hoek is het communicatiecentrum gekomen, tv, printer en computer, alles bij elkaar.


Boven de verwarming is dit blokkenkastje van Ikea gekomen. Daar kan ik ook eens een werkstuk neerzetten. 


En, lasr but not least, het kastje van Pake en Beppe, waar ik al mijn mooie oude textiel in bewaar. 

Ik ben er zo blij mee... wat een licht en ruimte, alles paste precies waar ik het had gedacht. Het voelt helemaal goed!

En dan nog het motto voor deze ruimte


8 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke plek heb je voor jezelf gecreëerd, dat wordt genieten lijkt me om daar met je hobby bezig te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was een heerlijk kopje koffie! Wat heb je alles perfect georganiseerd! Voor al de manier waarop je al je knipsels hebt opgeborgen. Veel plezier met je nieuwe werkplek. Anny van rafels en rozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om even een kijkje in jouw nieuwe werkkamer te mogen nemen, hij is niet alleen mooi en gezellig geworden, maar ook zo netjes geordend. Geniet er maar van

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie ruimte met zoveel verschilllende werkplekjes. Al die mooie spulletjes, kastjes, bakjes. Gaaf hoor. Altijd erg leuk om iemands werk of hobbyplek te zien. Wil dat zelf ook al een tijdje maar komt er niet van, misschien dit weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een prachtige werkplek gekregen en wat heb je alles weer netjes alles opgeruimd.
  Helemaal Irene.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gezellig om zo even bij je te buurten Irene!
  En...wat een super hobby kamer / atelier heb je! Hier kan met plezier gewerkt worden...ik kijk uit naar je creaties!
  Groetjes Richt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superkamer! En wat een zalige werktafels heb je zo bij elkaar! Dat alles zo zijn eigen plekje heeft gekregen is echt geweldig. Als ik nu bij jou aanbel, weet ik dat het even duurt voordat je de deur open doet... :-)

  BeantwoordenVerwijderen