woensdag 4 september 2013

Ik ga voor VINTAGE
Als je een kamer gaat inrichten moet je een MOOD-board maken ;))....
Nu heb ik de laatste tijd een paar mooie boeken bij elkaar gelegd: het woonboek van Seasons, een boek over het combineren van oud en nieuw in je interieur én een vrolijk Engels boek: Homespun Style. Wat in elk boek terugkomt, is het hergebruik van meubels en voorwerpen. Soms thuis op zolder gevonden en anders bij de Kringloop of de rommelmarkt. Dat is erg leuk!

Ik heb ook al een paar dingen - dat stoeltje uit een vorig blogbericht is recent. Maar ook nog andere dingen:


Het mandje links komt van een rommelmarkt, het flessenmandje is uit mijn Rotterdamse tijd (en dat is heeeel lang geleden...). Het kistje op de achtergrond is een echt stijfselkistje uit het liedje, weet je wel? 

Dit komt aan de muur:
het Belijdenisbewijs van schoonmoeder - dateert uit 1933.


Het "Vererend Getuigschrift" voor 40 jaar dienst als touwslager van schoonvader uit 1963.Beide zijn mooi ingelijst en een document van hun tijd. En dan zijn er ook nog een paar oude ingelijste merklappen.
En wat er in dat rieten mandje zit? Bijna vergeten!


Een paar quilttops en allerlei materialen, die je kreeg bij Handwerken zonder Grenzen. Bij elk nummer zat een materialenpakket, geloof ik. Er is zijdeverf, een weefkam, plastic klosjes voor het kantklossen..  nog maar eens goed bekijken. 

              


2 opmerkingen:

  1. Met deze voorbereiding wordt je zolderatelier vast een plaatje! Leuk he, die oude HZG spullen. Die weefkam haal ik trouwens weleens door de verf bij het maken van de ondergrond voor een journal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben erg benieuwd hoe of het er straks uit komt te zien!
    groetjes Richt

    BeantwoordenVerwijderen