zondag 5 mei 2013

Tulpenroute - NoordoostpolderElk jaar is er in de Noordoostpolder een tulpenroute - waar je velden vol bloeiende bollen kunt bewonderen. Ons testpanel had vorige week al een kijkje genomen, maar gaf door, dat we nog wel een paar dagen later konden gaan. Dus... vanmiddag - mooi weer, prachtige wolkenpartijen - even zelf een tochtje maken!


Het is nu schitterend om te zien: wat een mooie kleuren en vormen! Op de site van de tulpenroute staat meer informatie en kun je de brochure downloaden. Er is ook een mozaïekenroute en je kunt bijzondere winkeltjes bezoeken. Omdat de tulpen zo laat zijn dit jaar, is de route tot 12 mei bewegwijzerd.

2 opmerkingen:

  1. Gisteren zijn we van Groningen naar Utrecht gereden en zagen overal de gekleurde tulpenvelden. Ik heb nog geprobeerd om vanuit de auto een foto te maken, maar dat mislukte. Ik wist ook helemaal niet dat daar tulpenvelden waren, dus dat was een verrassing. Voor volgend jaar lijkt me dat leuk om de route te volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moet je echt doen. Eén en al kleur. Geweldig omdat te zien. Wij waren op weg van Groningen naar Luttelgeest - de Orchideeënhoeve - en hebben vanaf Lemmer eerst de "tulpenroute" gevolgd tot aan Emmeloord en toen naar ons doel van die dag de "OrchideeËnhoeve". Van bloem naar bloem.

    BeantwoordenVerwijderen