woensdag 29 mei 2013

Drastisch besluit


Ruik je ze? 
Gisterenmiddag in de tuin bezig - wat een heerlijk weer! En ja, tussen de salomonszegel staken de bloemetje van het lelietje van dalen hun klokjes omhoog! Een paar jaar geleden kreeg ik dit vaasje van de kleinzoons (zelf uitgezocht) en dat werd meteen mijn vaasje voor de lelietjes.

En tussen het wieden door nam ik een drastisch besluit: aan de kant met de sjaal-die-niet-wil, ik ga iets anders breien! Iets waar ik blij van wordt, wat ik spannend vind om te doen! De Muness sjaal is ontworpen door Monique Boonstra en staat in dit speciale kantnummer.Er ligt nog een voorraadje donkerpaarse lacewol, die is hier heel geschikt voor. Action Girl is het er helemaal mee eens....

3 opmerkingen:

 1. Je nieuwe keuze ziet er veelbelovend uit Irene! En wat was het genieten gister in de tuin. Heel wat anders is het nu met de druilende regen....in ieder geval kun jij breien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is ie mooi he? ik kocht het patroon en wol dit voorjaar bij Wereldwol. Er zat een fout in het oorspronkelijke patroon. Later kreeg ik een goed patroon toegestuurd maar toen was de lust om verder te werken even weg. Net als bij jouw eenvoudige ;-0 sjaal. Ik denk dat ik het blad ook nog maar bestel... Het is hier nog niet te koop... Ben heel benieuwd hoe het je vergaat met de Muness! Mooi weeknd. Anny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat een schitterende sjaal
  Wat een schitterend poezenbeest heb je!
  De lelietjes van dalen schieten hier de grond uit nu, en heerlijk dat ze ruiken
  Fijne week groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen