vrijdag 1 maart 2013

Agenda bijwerken


Ik heb dit kaartenbakje in gebruik als een soort dagboek. Elke dag schrijf ik iets op - zo kort mogelijk! Nu ik een jaar bezig ben met deze aantekeningen is het erg leuk om te zien, wat er vorig jaar op deze dag speelde. Maar het ziet er niet zo leuk uit - zo, zo, secretaresse-achtig! Dát is het woord! Ik puzzel al een tijdje over verandering... achterkanten bewerken? Tabkaartjes pimpen?Zo kan het ook! Gevonden op internet, de vierkantjes zijn wel tamelijk klein. Ik ga het uitproberen!

3 opmerkingen:

 1. Dat laatste is veel leuker, ik vond het al een saaie kaartenbak voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het idee van de kaartenbak las ik al vaker. Maar dit is wel een heel vrolijke oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, is leuk idee!

  Ik heb wat oude mooie agenda's in de kringloop gekocht voor een euro per stuk en met mooie afbeeldingen, waar wel dagen instaan, maar geen jaartal. Zo heb ik een tuin 'dagboek' waar ik al jaren inschrijf en zo kan zien wanneer ik de vorige jaren iets gezaaid heb, wanneer het is uitgekomen enz. Ook wanneer de bloesem van een boom te zien is. Ook een mooie dierenagenda heb ik onlangs gekocht en ben die gaan invullen a.d.h.v. andere dagboeken en paspoortjes. Gewoon om alles bij de hand te hebben.

  Eigenlijk wil ik die tuinagenda digitaal gaan maken, compleet met tips aan de ene kant over de planten die ik altijd koop en aan de andere kant de resultaten. Ook de werkzaamheden om te verrichten in de tuin.

  Groeten,
  *Marianne*

  BeantwoordenVerwijderen