dinsdag 15 januari 2013

Alleen nog in elkaar zetten....


Hier  liet ik zien hoe ik begon met een tweede set polsmofjes. Ik gebruik er een wolpakketje van de HEMA voor. Omdat de bolletjes zo klein zijn was ik bang, dat ik niet genoeg zou hebben. Daarom besloot ik streepjes te breien en alleen het kantje in wit te doen. Voor de zekerheid nog een tweede wolpakketje besteld om toch maar genoeg wit te hebben. Er is nu toch nog wat wol over.. Ik vond het leuk om beide mofjes verschillende te beginnen en ook de volgorde van de streepjes te veranderen. Als je ook de blaadjesrand verschillend maakt is er genoeg om ze af te krijgen. Ik vond het patroon op de site van Kantwerk. De patronen voor sjawls in kantwerk zijn schitterend!


Intussen houd ik het weer in de gaten vanuit mijn ateliertje... krijgen wij ook nog wat van die sneeuw? Half Nederland heeft een witte muts op - ik zou het ook wel leuk vinden!

3 opmerkingen:

 1. Goede oplossing die streepjes en het staat ook leuk.
  Misschien is het morgenvroeg wit bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, die witte muts is hier wel heel stevig over onze oren getrokken. Het is nu overal spekglad... En... die polswarmertjes zijn verslavend. Ik moet de blaadjesrand van m'n eerste paar nog, maar had eigenlijk vanmiddag al plannen om dat leuke roestkleurtje nog even op te halen in de draadjeswinkel want... dat zou leuk zijn bij m'n saaie blauwe vestje...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ook begonnen aan de polswarmers, ik vind ze zo ontzetten leuk, dat met die streepjes is ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen