woensdag 26 december 2012

Opnieuw beginnen


Zo zag het er gisteravond om tien uur uit: omslag en bladzijdes in elkaar gezet - een paar mooie knoopjes als afwerking. In het midden nog een paar andere?  Ik was er wel tevreden over: zat allemaal mooi strak, kleuren leuk. Niet gek!

Toen even door bladeren - wil het openslaan? En zo nog een beetje verder kijken....zie ik dat er een paar bladzijdes in de verkeerde volgorde liggen! Sjiperdesjiperdesjipsjip!!! (ik ben niet zo'n avondmens - het lontje wordt dan wat korter).

Okee, even een time-out - even nog wat drinken - Eerste Kerstdag enzo...een nachtje slapen zal helpen.

Vanmorgen nog voor de koffie: schaar in de hand, diep adem halen: overnieuw!


En nu ligt het er zo bij - alles op de goede volgorde, netjes ingebonden, knopen erop gezet. Ook de rest van de omslag begint er op te lijken... morgen maar verder.

3 opmerkingen:

 1. Flink balen, maar gelukkig heb je het nu op volgorde. Het ziet er mooi uit. Fijn om er een boek van te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi!
  en ik ken dat zo goed: denk je iets moois in elkaar gezet te hebben en blijk je iets heel stoms gedaan te hebben. slik ... goed dat je de moed had om je te herpakken: het resultaat is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor, ik herken het ook. Misschien zijn we wel zo enthousiast dat er niet goed meer wordt nagedacht. Maar het ziet er wel heel aantrekkelijk uit. Over les bij Teesha denk ik maar niet.... maar het lijkt me wel helemaal te gek. Moet trouwens weer wat meer met verf etc gaan spelen! (voornemen?) Een gezellige ne veilige jaarwisseling en al het goede in 2013. Anny.

  BeantwoordenVerwijderen