zaterdag 4 augustus 2012

Bloemenmandje


Daar hangt het, al een paar weken, eerlijk gezegd. Vandaag vond ik de stof met de gouden krullen. Was het niet een rol van Action, die we in de Duikvluchtgroep met elkaar gedeeld hebben?

In elk geval, stukjes in het rond geschoven en dit was het resultaat. Een vlindertje erbij..., een zusje van die op het andere bloemenquiltje.

Leuk gevonden die organza... maar hoe zet ik het vast? Plakken met plakvlies?Toch maar even achter de naaimachine - moet toch lukken? En ja, ik vind het leuk zo.Nu nog bedenken, hoe ik de bloemen ga vastzetten, die blaadjes zijn zo wél heel leuk! Ze moeten omhoog blijven staan.

3 opmerkingen:

 1. Er liggen hier al een paar weken wat rolletjes wolvilt op tafel... voor een proefje in de sfeer van Sue Spargo. En als ik dan jouw pot met bloemen zie krijg ik weer zin om te beginnen. Hij is schattig. Leuk die pot met de strepen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer terug naar het oude vertrouwde met je lay out?! Is ook mooi.
  Mooi kleurige pot met bloemen, leuk met de krullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor het leuke adresje van MaryLou Weidman. Ik kende haar werk niet en kan er wel wat inspiratie in vinden. Ik heb keren quilten bij Ted Storm en daar staat goed vakman(vrouw)schap centraal en niet zozeer het creatieve wat mij veel meer aanspreekt...

  BeantwoordenVerwijderen