dinsdag 3 juli 2012

WerkstukkenDe beide hengsels zijn af (ze zijn wel even groot, hoor). Op de bovenste foto ligt het grappige doosje met de markeerhangertjes er bij. Heel handig - er staan verschillende tekens op: meerderen/minderen - start/einde en ook een paar met letters en sterretjes. Nu komt het binnenwerk van het tasje: voeringstof erbij zoeken, bodem maken van een stukje karton, hengsels tegenvoeren met de gekozen stof.  Wordt vervolgd.Op het werkblad liggen intussen losse bloemen, bewerkt met steekjes en knopen. Het wordt een nieuw bloemenmandje.
Onderaan ligt een lapje gemaakt van reepjes velours, dat wordt een vaas/mandje. Dit lapje is gedeeltelijk bewerkt met stiksels. Daar komt vast nog wat meer bij, alleen  eerst de vorm van de vaas vaststellen. De ondergrond bestaat uit meubelstalen, ooit een "boek" vol gekregen met de mooiste kleuren. Ideaal als ondergrond, lekker stevig!

3 opmerkingen:

 1. Die tas is erg leuk. Hier zijn ook een paar mensen op de Bee die hem breien. En de bloemenmandjes, komen die allemaal aan elkaar te zitten? Of worden het kleine aparte quiltjes? Het is wel een erg leuk idee. Een beetje Sue Spargo-achtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So very beautiful..wonderful creations...gorgeous!!
  Victoria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat ziet er gezellig uit die heldere bloemen, de tas vind ik ook super leuk

  BeantwoordenVerwijderen