zaterdag 28 juli 2012

Weblog overgeplaatst naar Blogger


Het is (eindelijk) gelukt!!! 

Mijn oude berichten van Web-log zijn overgebracht naar Blogger. Een paar maanden geleden had ik het he-le-maal gehad met Weblog en liet de inhoud van het blog exporteren, zodat het in een document op mijn computer opgeslagen kon worden.


 Daarna de volgende stap: bestand importeren in Blogger. Goede uitleg, moet gemakkelijk lukken. Jammer, meerdere keren bleef het steken op een serverfout. 
Deze week nóg maar eens aan de gang: weer een serverfout, wel een andere als de vorige keer: bX-8bpovo. 


Zucht. Zucht. Zucht!!!!!

Zoeken op "serverfout  bX-8bpovo" leverde deze uitleg van WordPress op. En tot mijn grote verbazing (en grote opluchting) lukte het hiermee mijn hele blogbestand van de afgelopen drie jaar te configureren naar mijn Bloggerblog. Elk bericht komt apart, als concept, in je berichtenrij op het dashbord. Je vinkt ze daar allemaal aan (ik deed steeds een stuk of 10 tegelijk) en dan worden ze gepubliceerd. Er zitten nog wel taalfouten in en de foto's zijn te groot, maar ik heb alles tenminste!

Daar heb ik gebak voor gehaald.... eindelijk alles weer compleet.2 opmerkingen:

 1. Hoi Irene
  Gebakje is dan zeker wel verdiend !!
  Bij blog bericht De Ierse tuin zit nog iets verkeerd. Krijg balk met "ekenkast van Nederland Beta" twee maal op mijn scherm.
  Tevens twee maal het zelfde blog bericht.
  Groetnis Gerke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat knap. ik doe het je niet na!

  BeantwoordenVerwijderen