zondag 10 juni 2012

Als de kat van huis is...

Ging ik heerlijk een dagje Quiltfestivallen met vriendin, liet ik ActionMan thuis achter met plannen voor de treinbaan. Daar wordt al weken (of zijn het al maanden?) hard aan gewerkt. Dat is niet niks, hoor, een treinbaan aanleggen.


Langzamerhand is de definitieve baan vastgesteld, nu komt de aankleding. Hier vooraan links, komt een industrieterrein, daar achteraan, is een stuk heuvel geplanned en helemaal rechts op de foto is een tunnelcomplex in wording.

Daar kun je wel een dagje bij achter gelaten worden....

Bij thuiskomst heeft AM ook (even) het nieuwe tijdschriftenrek (retail idee) in elkaar gezet. Het staat alvast op de plek, die we er voor in het hoofd hebben. Leuk, leuk - vind ik - morgen maar verder? (Want - Oranje begint zo meteen aan de eerste wedstrijd).

Vanmorgen zitten we, na het ontbijt - een beetje teleurgesteld in onze Oranjemannen - op de bank met een grote beker thee.
"Wat is de planning voor vandaag?" - zo doen we dat meestal 's morgens.

Intussen speelt het meisje Arwen (ActionGirl) met een balletje. Zo leuk, ze neemt het mee in haar bek en slaat het dan weer ergens heen. En ja, hoor - in volle vaart tegen een poot van het rek - rek klapt over haar heen - vrouwtje krijgt de hete thee over haar heen van schrik, baasje heeft rare tekens in zijn tekstballonnetje - kat zit (met grote ogen van schrik) op de trap.

Rek overeind, thee opgedept, losse planken weggezet... wat nu?Ik heb snel de muur even geverfd, want die was nogal verkleurd vanwege het andere kastje, wat daar eerst stond. ActionMan heeft zijn oplossend vermogen toegepast, planken gelijmd en nu hangt het in volle glorie - stevig verankerd aan de muur.

Action Girl heeft het een middagje aangekeken en ligt nu, gerustgesteld, op de bank te slapen. Er kan weer gejakkerd worden....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten