zondag 27 mei 2012

FietsElfstedentocht 2012


Alle voorbereidingen zijn getroffen: dranghekken staan klaar, vlaggen hangen overal, finishtent staat, mooi weer besteld - we gaan er allemaal voor zitten!



De FietsElfstedentocht bestaat 100 jaar en het wordt heel feestelijk, dit jaar. Bij elke stempelpost is muziek, in de stad hebben we mooie borden boven de gracht gekregen. En kijk eens naar dat prachtige spandoek bij één van de winkels....




Hier wordt het allemaal vandaan gecoördineerd, een klein kantoortje naast de bibliotheek, in het centrum van de stad. 15.000 deelnemers!! Elk jaar gaat het door de stad en het loopt elk jaar weer als een trein.



Dit jaar is er een prachtig bord op de gevel gekomen. Nu weet iedereen waar je kaartje voor de tocht vandaan komt. (En het raam van hun kantoor komt uit op de binnenplaats van de bibliotheek - op warme vrijdagavonden, als we beide de ramen open ophebben, kan ik de vergadering bijna volgen tijdens de uitlening..)

1 opmerking:

Anny zei

Toevallig zag ik het weerbericht bij SBS 6 en daar ging het over de elfsteden fietstocht. Wat een mooi weer hebben de deelnemers! En... geniet van al die harde werkers die zomaar aan je voorbij trekken...