donderdag 19 april 2012

Liebster Blog Award


Ik heb vandaag mijn geluksdag - eerst kreeg ik bij JUMBO mijn geld voor de boodschappen terug omdat ik de 4e klant in de rij was. Daarna vond ik het berichtje van Anny van Rafels en Rozen. Ze mailde, dat ik van haar de Liebster Blog Award kreeg. Dankjewel, Annie - ik vind het enig om 'm van je te krijgen!Wat houdt die Award in? Even nagekeken.. "In de eerste plaats een uitleg op je eigen blog wat de Liebster Blog Award inhoudt. Het is een onderscheiding voor "nieuwe"bloggers met minder dan 200 volgers, met de bedoeling, dat die daardoor onder de aandacht worden gebracht van andere bloggers".

Ik was eerder al aan het bloggen, maar dan bij Weblog - dat blog is door hun migratie op de achtergrond geraakt. Sinds augustus 2011 ben ik hier bij Blogger begonnen. Hier wil ik ook blijven, want Weblog komt niet weer goed.

Nog een voorwaarde voor het aanvaarden van de Award is, dat je 5 dingen over jezelf vertelt:
1. Ik werk als Inlichtingenmedewerkster in de bibliotheek, die volp in beweging is. Hierover vertel ik regelmatig op het blog.

2. Ik heb in Rotterdam de NS-opleiding (handwerken) gevolgd. Niet helemaal afgemaakt, maar toch...veel geleerd over handwerktechnieken, tekenen en mode/kunstgeschiedenis. Komt nog altjd van pas.

 3. Mijn hele leven staan zwerfkatten bij mij voor de deur - volgens de dierenarts staat het op de straat geschreven: elke zwerfkat kan zich melden bij Irene (en kan rekenen op voedsel en aandacht).

4. Ik ben een scanner - iemand, die in erg veel dingen is geïnteresseerd, graag nieuwe dingen uitprobeert en toch weer iets anders gaat doen. Het schijnt een bijzondere gave te zijn. Zelf zou ik liever goed in één of twee dingen zijn.

5. als ik jonger was, zou ik graag in het buitenland op huizen gaan passen - liefst in Engeland of Scandinavië. Zo kun je goed kennis maken met een land en de bevolking en bovendien de taal goed leren. Misschien ooit later, als ik een vief, ouf wiefke ben?

Nu ga ik even bijkomen van die onthullingen - dit weekeinde geef ik de Award door aan vijf andere bloggers.
2 opmerkingen:

  1. Met veel belangstelling de uitleg over een scanner gelezen.
    Fijn weekend
    Liefs
    Mapi

    BeantwoordenVerwijderen