maandag 14 november 2011

Flow


In een "flow" zijn, het kan op verschillende manieren. Heftig of juist rustig... Het is een heerlijk gevoel om zó bezig te zijn met een hobby of je werk, dat je niet merkt hoe laat het is. Vaak valt alles op z'n plek - je kiest precies de goede kleur lapjes, verf of plaatjes. Het "voelt" goed, er is geen twijfel. Ik heb een paar keer zo een quilt gemaakt - nog steeds tevreden erover.Er is ook nog een andere "Flow" - het blad met allerlei creatieve extraatjes. Ik word heel blij van elk nummer wat uitkomt. Veel te lezen, over na te denken - heel positief allemaal. Het enigste waar ik moeite mee heb, zijn al die geinige extraatjes.... Schriftjes, plakplaatjes, labels,grappige kalenders met teksten,  stickerboekjes - ze zitter er allemaal nog in. Ik aarzel om ze eruit te scheuren en te gebruiken. Zonde...een gat in het blad.

Hoe kan ik dat veranderen? Een "extra"abonnement, waarmee je die extraatjes dubbel hebt? Nou, neuh...Is het de  biepmiepenhouding: gij zulk uw boek niet bekladden? Hoe doorbreek ik dit? Mijn stapel FLOW's wordt zo hoog, dat hij bijna omvalt. Er moet snel iets gebeuren......

5 opmerkingen:

 1. Ik heb de extra's in de Flow ook nog niet aangeroerd, maar nu ligt het ook maar. Ik ben benieuwd wat je gaat doen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch maar dat "gat" erin maken denk ik. je kunt uiteindelijk toch ook niet alles bewaren toch?

  hgr. Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knippen, plakken, scheuren! Overwin de angst, het levert zoveel moois op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat is wel moeilijk... zomaar een gat knippen. Ik ken het gevoel. Maar je kunt otoich niet alles bewaren. Van een nieuw lapje knip ik ook altijd een stukje... want anders blijft het soms heel lang liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gewoon doen! de eerste keer krijg je kippevel, maar echt, het went wel..en dat rijmt!

  liefs Anna.

  BeantwoordenVerwijderen