zaterdag 29 oktober 2011

Afscheid - vieren wat er bereikt is..

Bijeenkomst van alle medewerkers om te vieren, dat er heel veel werk verzet is voor de reorganisatie. Volgende week, 1 november, gaan we in nieuwe teams  en vaak ook op een andere plek,  aan het werk.

Door het  oplichten van een klein tipje van de sluier, was bekend gemaakt, dat we op stap gaan met een Blackberry - ooo, een speurtocht, dus... 
Okee, gemakkelijke schoenen aan, daar gaan we dan!
Naar de eerste plek, foto maken van één of meer teamleden, vraag beantwoorden, antwoord mailen.
Wachten op de volgende opdracht... Zo worden we door de stad gestuurd. Wel leuk, zo met een klein ploegje bezig zijn. Bonuspunten verdienen door te ruilen - ooh, daarvoor heeft de teamleider dat luciferprikje gekregen. We worden er doldriest van, wat kan het je schelen... dan vraag ik toch of ik die oude mevrouw mag zoenen.. Of de slager dat flesje berenburg wil ruilen voor iets uit zijn winkel ( jahoor, vier droge worsten en een stuk grillworst krijgen we mee).

Collega typt en mailt zich de blaren op de vingers en de opdrachten stromen binnen. Voor we het weten is het genoeg geweest en kunnen we ons weer op de basis melden. We zijn op een gedeelde derde plaats geëindigd! Joepie.... alleen heel jammer, dat onze fles Berenburg van Weduwe Joustra uit dat beeldige winkeltje (geruild tegen de worsten), nu naar de winnaars gaat.
In het voorbij gaan bekijk ik de etalage van de boekhandel - ziet dat er even leuk uit... Kan ik wat van leren!

1 opmerking: