dinsdag 12 juli 2011

Heppiedepeppie - schoolspullen

Schoolspullen? Huh, wat moet jij daar mee? Zit toch niet meer in de bankjes?

Nou, eh, neeee - maar leuk, hxe9 - zo leuk! Elk jaar nieuwe thema's, nieuwe kleuren. Ik vind het gewoon LEUK om er bij langs te scharrelen: agenda's bekijken, mappen en grote schriften, en pennen, ja die ook.

Vanmorgen liep ik door de HEMA en daar was iemand bezig de vakken te vullen met... ja, hoor.. schoolspullen. Nou was ik al van plan te kijken naar een notitieblok/schrift voor het "dagboek". Even zien of er iets voor me bij is...

Er was van alles. Ik koos voor bloemetjes.

Schoolspullen 
En heel mooi notitieblok, tab-bladen voor een andere map en pennen. Maar vooral: tape-jes!! Gekleurd plakband - twee verschillende setjes.

Tape 001 

Nog even wachten, dan komen de gewone agenda's ook weer - en het valt me ook nog op, dat er dit jaar zoveel verschillende vakantieboeken zijn. Niet alleen van de Tina, de Bobo en verschillende meidenbladen. Ook Heleen van Royen en de Flow hebben er eentje uitgebracht. Daar zou je een leuke verzameling van kunnen maken!

De titel van dit berichtje is afgeleid van het gedicht van Joke van Leeuwen:

Ozo heppie

Ik voel me ozo heppie,zo heppie deze dagen als je vraagt: wat heppieals ik eens vragen mag,dan zeg ik: hoe wat heppie,wat heppik aan die vraag,heppie nooit dat heppiejedat ik hep vandaag? 

 

 

1 opmerking:

  1. Volgens mijn kinderen en man kan ik alle schrijfwerk op de pc doen. Zolang er nog zulke mooie schrijfmaterialen te koop zijn blijf ik gewoon op papier schrijven.
    Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen