zondag 19 juni 2011

"Ik gooi het allemaal weg!!!"Dat krijg je met dit weer... de regen slaat tegen de ramen en dan ga ik opruimen. Op een of andere manier hoort dat bij elkaar voor mij. Lekker rommelen en rotzooien in het atelier, want jeetje, wat heb ik veel materialen. Doe ik daar iets mee? Hoe lang heb ik het al? Wil ik er nog iets mee doen?
Ja, eigenlijk wel, maar... wanneer dan?

Dus:

Wie heeft belangstelling voor zelfkanten? Ze zijn zo leuk om tasjes, boekomslagen en speldenkussentjes mee te maken. Er worden ook quilts meegemaakt, heel vrolijk door al die teksten en kleurtjes langs de kant. Ik heb er een stapeltje mooie uitgehaald. Kijk eens, dit kun je er allemaal mee - toch errug leuk!!
De rest gaat weg!!
Verder nog wat?
Ja, een handvol meubelstalen in prachtige kleuren:


Vooraan met die paarse bovenop, een stapeltje viltachtige stalen. Bovenaan groene velours in verschillende tinten. Rechts, van blauw tot rood glanzen stoffen. Niet zo groot allemaal. De kleuren zijn zo mooi, daarom heb ik ze bewaard. Een gedeelte van deze stalen heb ik in artquilts verwerkt. Zeg nu zelf, dit kun je toch niet in de container gooien?
Laat me weten, of je er iets van wil hebben. Dan wacht ik nog even met die container!

3 opmerkingen:

 1. Ik kan me voorstellen dat je met dit weer zulke spullen overhoop haalt, maar misschien bedenk je je met het weggooien van het vilt als je mijn logje ziet.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het, mijn huis puilt ook uit, maar weggooien, ik kan het niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ... [Trackback]...

  [...] Find More Informations here: ireneinhetatelier.weblog.nl/2011/06/19/ik-gooi-het-allemaal-weg/ [...]...

  BeantwoordenVerwijderen