donderdag 13 januari 2011

Vitrines en etalages - landbouwwerktuigen

Eén van de beide vitrines in de bibliotheek is weer gevuld met met nieuwe, prachtige verzameling. Dit keer zijn het modellen van landbouwwerktuigen - vooral tractoren, allerlei  merken en maten.
Hier staat voor een kapitaal - letterlijk en figuurlijk. Meteen de eerste middag hoorde ik al vakkundig commentaar van een paar jongetjes. Volledig op de hoogte van alle details! Zo leuk om te horen... Ik heb een paar boeken uit de kast gehaald en er bij gezet. Morgen nog even het kaartje "Wordt uitgeleend" erbij zetten.
En de etalages, ook weer vers ingericht:
Daar ga ik morgenmiddag voor de uitlening ook nog even schuiven met een paar boeken. Wat een enorme vaas is het, hé. In de schaal vooraan staan bolletjes, om aan te sluiten bij de boeken over tuinieren. Fijn, hoor, de bloemist zo vlakbij!


foto's ontbreken

3 opmerkingen:

 1. Irene, van die vitrine met landbouwwerktuigen gaat mijn hart ook open. Ik zie meteen weer de ontelbare uren speelplezier van onze drie jongens met zulke voertuigen en nu ook weer van onze kleinzoon. Ik word daar erg blij van. Zien er mooi uit die vitrines.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke etalage. Is dat fruitboek van Carol Klein? Volgens mij heb ik zoiets als moestuinboek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ... [Trackback]...

  [...] Find More Informations here: ireneinhetatelier.weblog.nl/geen-categorie/vitrines-en-etalages/ [...]...

  BeantwoordenVerwijderen