zaterdag 4 december 2010

Opruimen is mijn passie

Er is van alles gaande in onze bibliotheek. Van buiten zie je het niet, mooi stoer gebouw midden in de stad, maar intussen...

Bibliotheek 001 
wordt er al jaren gepraat over verhuizen. Het gebouw is te groot, te veel onderhoud, liever alles gelijkvloers.. Verschillende plekken zijn al aan de orde geweest, maar ja.. het geld, hxe9. We zitten midden in een gemeentelijke herindeling, er is geen geld, volgend jaar moet de nieuwe gemeente er maar over beslissen. De medewerkers worden er moedeloos van - in de omgeving worden allerlei bibliotheken aan gepakt. Die zien er prachtig uit, en wij willen ook zo graag - nieuwe vloerbedekking boven, een lekker kleurtje op de muren, beter licht (vooral op de jeugdafdeling) enz. enz.

Per 1 januari gaan we minder open, bezuiningen!! Bij het invoeren van de Self-Service, twee jaar geleden, was het de bedoeling juist meer open te gaan. Hier wordt je als medewerker echt niet blij van.

Wat we in elk geval wxe9l kunnen doen is OPRUIMEN!!!! Kost geen geld, alleen wat inzet. We beginnen met xe9xe9n magazijn(tje) en in de Personeelsruimte.

008 

009

007 
 
Een middag lang met collega en ActionMan bezig geweest. Resultaat: alles nagekeken en op orde gebracht. En 2 ritten naar het Stort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten