zondag 4 juli 2010

Warrummmmm

Niet alleen Action man en zijn vrouw houden zich rustig: ook de poezen trekken zich terug op zoek naar koele plekjes. In de tuin weten ze het precies - onder de acer, tussen de varen en de hosta is ook een plekje, tegen de schutting is er nog eentje. Kobus, de ZZP'er, zien we alleen tegen etenstijd. Met stoffige poten sjokt hij het tuinpad op. "Hxe9, hxe9, daar sijn we weer..." Een tijdje in de schaduw onder de stoel en dan: lekker eten!! Daarna verdwijnt hij weer op zijn ronde door de buurt. Je hebt niet voor niets een beveilingsbedrijfje, toch? Hier zie je hem na gedane arbeid, toen het even regende.

Zondagsdutje
Tante Tuttie is twintig jaar en geniet heel erg van het zonnetje. Afgelopen winter heeft ze zo veel geslapen, dacht ik bang was, dat ze nu echt heel oud werd. Maar, kijk, het weer slaat om en daar komt ze, hoor!

Pinksterzondag 011
En dan neemt ze het er ook van...

Tja, en dan Action Girl... ze heeft het echt heel warm. Ze is vooral 's morgens vroeg en 's avonds laat actief. Verder trekt ze zich terug onder de parasol en onder de struiken. Soms zie je haar niet eens, zo ver kruipt ze weg. 's Nachts slaapt ze in de badkamer, daar ligt ze in de douchebak. Overdag heeft ze binnen nog een geweldige plek: de wasbak van het aanrecht.

Tuin juli 013
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten