zaterdag 31 juli 2010

In optocht naar het feest


Huwelijk 012 
Na de dienst staat de auto al klaar... wij knopen allemaal een lint aan de auto en vormen met elkaar de volgstoet.  

In de feestruimte geven we met onze felicitaties ook onze cadeautjes aan het bruidspaar. Daarna kijk ik waar de bruidstaart staat. Want... gemaakt door mijn schoondochter!!

Bruidstaart 31 juli 2010
Ziet er goed uit, beetje leeg van boven, grappig die vlaggen erbij... en die orchideexebn staan ook heel mooi. Afwachten hoe hij smaakt.

Jammer genoeg krijgt onze tafel niet een stukje bruidstaart. Wxe9l een andere, zeer smakelijke slagroomtaart. Thuis hoor ik de achtergrond van het maken: De vlaggen waren bedoeld om bij de taart neer te hangen. Vandaar de "lege" bovenste laag. Toen de taart  ter plekke opgesteld werd "klopte" het niet. Stel je voor, dat het gewicht van de vlag de taart indrukt... Oplossing: ervoor neergelegd. Goed bedacht! Naast de bruidstaart, zijn er drie slagroomtaarten gemaakt, mooi opgemaakt en ook met de namen van het bruidspaar erop. Wat een werk is hier verzet!

Ja, en dan de grote vraag, natuurlijk. Hoe zag ze eruit?

Huwelijk 030
Heel eenvoudig, heel smaakvol, heel elegant. Het haar opgestoken met zilveren versiering. Strass sieraden, zilveren sandaaltjes. Soepel vallende jurk met een mini sleepje. Let op de polsversiering:

Bruidsboeket
Dat is het bruidsboeket!  

1 opmerking:

  1. ... [Trackback]...

    [...] Find More Informations here: ireneinhetatelier.weblog.nl/2010/07/31/in-optocht-naar-het-feest/ [...]...

    BeantwoordenVerwijderen